Nieuws


Klusdagen

 

Beste leden,

 

Zoals velen van jullie weten, is ons geliefde clubgebouw toe aan een opknapbeurt. Hoewel we uitkijken naar ons nieuwe clubgebouw, is dat nog een toekomstvisie. In de tussentijd willen we ervoor zorgen dat ons huidige gebouw een aangename en veilige plek blijft voor onze jeugdleden.

 

Dankzij een bijdrage van de gemeente hebben we de middelen om verf en andere benodigdheden aan te schaffen. Maar nu hebben we jouw hulp nodig om de klus te klaren!

 

We organiseren twee klusdagen op zaterdag 6 april en zaterdag 20 april. We beginnen om 9 uur ’s ochtends en gaan door tot ongeveer 2 uur ’s middags. We zouden het super vinden als je komt helpen. Er is voor iedereen wat te doen, van schuren en afplakken tot verven. Heb je geen ervaring? Maak je geen zorgen! Alle hulp is welkom.

 

Heb je toevallig een schuurmachine of steiger? Neem ze mee! Mocht je helaas niet kunnen, maar wil je ze wel beschikbaar stellen, dan waarderen we dat enorm!

 

Om jullie te bedanken, regelen we de lunch en snacks voor de hele dag.

In verband met de planning en catering, laat even weten of je erbij kan zijn. Via mail: jsvkindervreugd@live.nl, of stuur een appje naar Annie de Kuiper op 

06-13552979.

 

We kijken ernaar uit om je te zien op onze klusdagen! Het wordt niet alleen een dag vol klussen, maar ook een dag vol gezelligheid!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van JSV Kindervreugd


CREADOEDAG 2023 GROOT SUCCES

voor meer foto’s zie Galerywinnaars huttenbouw 2022


Peter 25 jaar voorzitter van speeltuinvereniging Kindervreugd

Gevierd met alle vrijwilligers die het hele winterwerk seizoen van de speeltuinvereniging zich in zetten voor de kinderen tijdens het handwerken, knutselen en figuurzagen.

 


Trekking Loterij 2021

 


Winterwerk

2021-2022

vanaf Dinsdag 5 oktober 2021 gaan we weer van start mat de winteractiviteiten.

voor meer info zie Agenda


 

Bezoek Burgemeester Segers 

 
 


Dag van het Platteland

Zaterdag 7 september 2019

bij de Welkoop

 


Cheque Rabobank club kas actie

 

Iedereen bedankt voor het stemmen op onze speeltuinvereniging


Insectenhotel

Vrijwilligers van de speeltuin Kindervreugd hebben een insectenhotel gemaakt.

Net als de kinderen op de creadoedag

Klik hier voor meer foto’s